Kokouspaketit kaikentasoisiin tarpeisiin

Jyväskylän Paviljonki tarjoaa valmiiksi paketoituja kokonaisuuksia eritasoisten kokousten tarpeisiin. Tahdotko viedä kokouksesi seuraavalle tasolle Premium-paketilla vai haluatko nauttia Exclusive-paketin tuomasta huippulaadusta? Vai riittääkö kattava Basic-paketti?

Tutustu paketteihimme tarkemmin:

Basic-paketti sisältää kaiken sen, mitä tavallisessa päiväkokouksessasi tarvitset, Paviljongin kiitetyllä ja iloisella palvelulla höystettynä. Pakettiin sisältyy henkilömäärään sopiva kokoustila kokoustekniikalla, kokousavustaja ja Paviljonki-info apunanne, maksuton naulakkopalvelu, tekninen tuki, kokousvedet ja PaviljonkiPRO WLAN-yhteys osallistujille. Pakettiin sisältyy tietysti myös maistuvat tarjoilut ravintolassamme: aamu- ja iltapäiväkahvi kahvileivällä ja kokouslounas.

Hinta alkaen 39,90 € / henkilö + alv

Premium-paketti nostaa kokouksesi seuraavalle tasolle. Tarjoiluissa näkyy ripaus luksusta: aamu startataan kattavalla aamiaisella ja iltapäivällä nautiskellaan makean kahvitorin äärellä. Kahvitukset katamme teille omaan noutopöytään valoisaan kokouskerroksen aulaan tai kokoustilaanne. Runsas lounas nautitaan omasta noutopöydästä, jonka kaunis esillelaitto ja somistus houkuttelevat ihanien makujen äärelle. Monipuolisten kokoustilojemme kalustus on muunneltavissa tarpeisiinne sopivaksi. Pakettiin sisältyy toki myös Paviljongin laadukkaat tilapalvelut, kuten asiantunteva kokousavustaja apunanne ja vartioitu naulakkopalvelu.

Hinta 51,70 € / henkilö + alv

Exclusive-paketti on sinulle, joka haluat vain parasta. Laadukas, kokoustilaan tai kokouskerroksen aulaan katettu aamiaistarjoilu siivittää kokouksen alkuun ja iltapäivällä sukelletaan makeisiin unelmiin. Runsas lounas alku- ja jälkiruokineen katetaan omaan noutopöytään. Kokoustilassa vireystasoa pitävät yllä makeiset ja raikkaat makuvedet. Saatte käyttöönne tavallista isomman kokoustilan, jonka kalustamme yksilöllisten toiveidenne mukaisesti, kalustevalikoimaamme hyödyntäen. Oma, henkilökohtainen kokousavustaja ja oma tarjoiluhenkilökunta huolehtivat viihtymisestänne koko tilaisuuden ajan. Takit ja laukut saatte säilöön teille varattuun naulakkopalveluun. Kokouksen kruunaat kolmella valitsemallasi lisäpalvelulla.

Hinta 74,30 € / henkilö + alv

Mikä näistä kolmesta kokouspaketista sopii teidän tarpeisiinne parhaiten?

Autamme mielellämme kokonaisvaltaisesti tapahtumanne toteutuksessa.
Myyntipalvelumme ammattilaiset tavoitat:
myyntipalvelu@paviljonki.fi / p. 014 339 8143