Tilanneviesti

Debug:
'1077'
funktiossa eval() (rivi 1 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/modules/contrib/views/plugins/views_plugin_argument_default_php.inc(53) : eval()'d code).

Pikkujoulut Paviljongissa

Pikkujoulut on tärkeä hetki keskittyä yhdessä olemiseen ilman stressiä ja paineita.
Paviljongissa pikkujoulujen järjestäminen käy vaivattomasti. Valitse alla olevista vihtoehdoista sopivin ja ota yhteyttä myyntipalveluumme.

1. Dinner & Show 
Dinner & Show -paketin voit tilata haluamasi viihdeillan yhteyteen Leikola,Jenni Vartiainen, Tuure Kilpeläinen, Club for Five jne... Tarjolla on mahtava kattaus konsertteja sekä stand up-iltoja. Paketti sisältää esityksen lisäksi maukkaan buffetillallisen ja naulakkopalvelun. Kysy omaa pöytää tai erillistä tilaa seurueellesi. 16.11. saakka tarjolla Syksyn Dinner & Show-buffet ja 17.11. alkaen Christmas Dinner & Show.

2. Ravintolashow Eurooppa Neljä: 7 myyttiä suomalaisuudesta
 Eurooppa Neljän shown ovat käsikirjoittaneet Suomen eturivin standup -koomikko ja Noin viikon uutisten kirjoitustiimiin kuuluva Tomi Haustola ja ravintolaviihteen grand old man Kunto Ojansivu. Loppuillan tunnelmaa pitää yllä TE4 showband neljän artistin voimin. Show-esityksen jälkeen iltaa jatkaa live-bändi, jonka lisäksi tarjolla on myös karaokea.

3. Omat pikkujoulut
Paviljongin monipuoliset tilat ja ohjelmapalvelut taipuvat monenlaisiin pikkujouluihin pienistä porukoista suuriin tilaisuuksiin.
Ammattitaitoiset tuottajamme ja myyjämme ovat apunanne koko prosessin ajan alusta loppuun saakka.

4. Raskasta joulua VIP-paketti

Raskasta joulua -konsertti tänä vuonna suurempana kuin koskaan aiemmin Paviljongissa. Tee tilaisuudesta helposti pikkujoulut varaamalla VIP-paketti illalle.
VIP-paketit pääset varaaman helposti Ticketmasterista.

Eli hauskaa ja helppoa - Kysy reilusti lisää!

Pikkujoulukyselyt ja -varaukset myyntipalvelustamme

sähköpostilla: myyntipalvelu@paviljonki.fi
tai soittamalla: 014 339 8143