Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block1_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block2_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Su 1.10.2017 Exit - 30 vuotta Askeleita

Pekka Simojoki ja Exit juhlistaa yhtyeen 30-vuotista taivaltaan ja lähtee syyskuussa 2017 juhlakiertueelle Helsinkiin, Tampereelle, Seinäjoelle, Ouluun ja Jyväskylään. Kiertueella on mukana vierailijoita.  

Pekka Simojoki kommentoi:
-  Kuka olisi uskonut, takana 30 vuotta, 1000 konserttia ja lukemattomia kilometrejä. Ja yhä edessä tie ja tehtävä kesken ja laulu soi: “Tahdon elää tämän päivän rohkeasti, Tahdon löytää jalanjäljet Mestarin...”

Alkuperäisjäsenistä Exitissä ovat mukana Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet) ja Timo Luoto (rummut). Muut yhtyeen jäsenet ovat Jari Levy (laulu ja koskettimet), Markku Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Kiertueen tuottavat Suomen Lähetysseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Radio Dein kanssa.
 
30 vuotta Askeleita –kiertue 2017:
27.9. Helsinki, Savoy-teatteri
28.9. Tampere, Tampere-talo
29.9. Seinäjoki, Urheilutalo
30.9. Oulu, Madetojan sali
1.10. Jyväskylä, Paviljonki
 
Konsertit alkavat klo 19.00. Kesto noin 2h15min väliajan kanssa.

Liput:
Lippupisteestä 30,00€ palvelupalkkioineen, www.lippu.fi
Ovelta 30€ mikäli lippuja jäljellä.
Pääsylipusta 3€ menee evankelioimistyöhön Tansaniaan Suomen Lähetysseuran kautta.
 
Ryhmälippuja voi varata 23.1.2017 alkaen:
Ohjelmatoimisto Kristalli, Johanna Vauto, johanna@ohjelmakristalli.com
Laskulla 27€/kpl, minimitilaus 15 lippua
Ryhmälipusta 1€ menee evankelioimistyöhön Tansaniaan Suomen Lähetysseuran kautta. 

Etkot ennen konserttia ja suut makeaksi väliajalla

Tule yhdessä kaveri- tai työporukkasi kanssa nauttimaan viihdeillasta pidemmän kaavan mukaan. Dinner & Show - paketti on tähän aivan täydellinen vaihtoehto.
Paketti sisältää maukkaan buffetruokailun sekä lipun viihdeiltaan sekä naulakkopalvelun. 

Etukäteen tilatuilla väliaikatarjoiluilla vältät jonottamisen ja voit keskittyä nauttimaan tarjoiluista.Konserttitarjoilut voi tilata ja maksaa kätevästi ennakkoon nettilomakkeellamme.