Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block1_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Pe 10.11.2017 Paviljongin Stand Up Show

Neljä suomalaisen stand up -koomikan rautaista ammattilaista valloittaa Jyväskylän Paviljongin lavan ja on täynnä taitavaa tarinankerrontaa, teräviä havaintoja ihmisestä ja ajasta.
 
Tulit sitten yksin tai porukalla niin tämä esitys ei jätä ketään kylmäksi.
 

Lavalle kiipeävät:
Heli Sutela, Matti Patronen, Jape Grönroos, Heikki Vilja ja Ursula Herlin

Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin

Heli Sutela
Todella kova. Mitäpä Helistä sen kummempaa satuilemaan, siinä se on. Kumman kaa -sarjalla raivasi tien tähtiin ja siellä on pysynyt. Ei päästä helpolla, mutta Helin kanssa se on ehdottoman hyvä asia.

www.helisutela.com/cv

Jape Grönroos
No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettiin! Hyvät naiset ja herrat: Jape "who's your daddy" Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin! Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein "isän kädestä”!

Nelosen Stand up / Nelonen
Siskonpeti Yle/Tv2
Ismo TV5
Noin Viikon Uutiset Yle/Tv2

Ursula Herlin
Ursula on tuore kasvo suomalaisessa stand upissa. Hänen uransa on kuitenkin vahvassa nousukiidossa ja tuo raikkaan tuulahduksen kovin miesvoittoiseen skeneen. Ursula on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka potee kolmenkympin kriisiä avoimesti lavalla. Ursula ammentaa komiikkaa arjesta, koska sehän on elämän suola - liiallisena lisää sydän- ja verisuonitautien riskiä. Vahva suosikki tänä vuonna ”Vuoden Tulokas”-kilpailussa.

Heikki Vilja
Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Nelosen Stand up / Nelonen
Naurun tasapaino 2015
Vuoden Tulokas 2011
Helsinki Comedy festival Gong-shown voittaja 2011
Casino Talent stand up -koomikkojen sarjan voittaja 2011

Matti Patronen
Oulun outolintu, Naurun tasapainon voittaja, Haukiputaan hämykeisari. Absurdin huumorin arkkienkeli, ihan ihme jätkä. Matti yllättää aina, paitsi silloin kun sitä odottaa. Jolloin yllättää silloinkin. Menikö metatasolle? Hyvä, olet valmis Matin keikalle.

Naurun tasapaino 2015 (Voittaja)
Nelosen Stand up / Nelonen
Napakymppi 1999 (Herra X) / MTV

Ikäraja 18 vuotta. 
Esitys alkaa Wilhelm-salissa klo 19.00
Kesto väliaikoineen noin kaksi tuntia.
Liput: 28,50 € / 24,50 €
Liput: Lippupiste