Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block2_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block3_linkki() (rivi 23 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Pe 23.11.2018 Paviljongin Stand Up Show

Jyväskylän Paviljongissa paukahtaa!

Koe vuoden ainutlaatuisin ilta ja tule viettämään ratkiriemukasta iltaa Jyväskylän Paviljonkiin

Nauru on tämän talven uusi hittituote. Sitä tarjoilevat Aalto-maljakoista stand up -komiikan tohtori Jape Grönroos, Espoon suurin maanomistaja (Tuttu TV:stä, Nelosen Stand Up, Siskonpeli, Ismo, Noin Viikon Uutiset ja Onnenpyörä), yli metrin pituinen ja hauskuudestaan monilla lavoilla ja metroasemilla tutuksi tullut helsinkiläinen leijonankesyttäjä Tuula Kolehmainen, sekä stand upin ammattikoululainen Matti Patronen. Ei yhtään alle tyydyttävää todistuksessa! Matti tulee Oulusta jos ehtii junaan. (Kyllä, sama mies, joka voitti Naurun Tasapainon ja vaimon Napakympistä).

Paikallisvahvistukseksi kiinnitimme Saarijärven suuren huumoriajattelijan Teemu Vesterisen, Teemu tuntee suomen kielen kuin amisviiksi kaksitahtimoottorin toimintaperiatteen. Tämän koomikon pakoputkista tulee niin runollista komiikkaa, että se on vain koettava (mm. Nelosen Stand Up!, Noin Viikon Uutiset, Uutisvuoto, Pitääkö olla huolissaan, Antti Holma Show, Hyvä ja huonot uutiset).

Soppaa hämmentämään heitetään vielä Mikko Vaismaa, toisella kädellä tämä virtuoosi hämmentää yleisöä ja toisella huumorin borssikeittoa. (Nelosen Stand Up).

Illan musisoinnista vastaa Kalevauva.fi
Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta – vauva.fi-foorumilta. Kappaleiden sanoitukset on napattu tältä internetin suositulta keskustelupalstalta ja sävelletty yhtyeen toimesta tunnelman mukaiseksi.

Kalevauva.fi:tä on kutsuttu ”nykyajan Lönnroteiksi” ja duon keräämiä tekstejä on päätynyt myös äidinkielen oppikirjaan. Yhtye perustettiin Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleille 2016 ja tämän jälkeen meno on ollut hurjaa. Helsingin sanomat tituleerasi Kalevauvaa “kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja bändi on ollut mediassa isosti esillä, mm. vieraillut lukuisissa TV-ohjelmissa aina Possesta Venla-gaalaan. Keväällä 2017 Kalevauva.fi julkaisi debyyttialbuminsa ja kesällä duo hurmasi festivaaliyleisöjä ympäri Suomen.

Tämä ilta on ladattu niin täyteen laadukasta viihdettä, joten varmista lippusi ajoissa.

Tätä iltaa muistellaan vielä joulupöydässäkin. Varaa siis paikkasi heti paikalla ja voit rentoutua. Antaa muiden ostaa joululahjat ja tehdä kaalilaatikot. Olet tehnyt jo enemmän kuin oman osasi. Tervetuloa viihtymään!

Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18. Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Ulkovaatteet ja varsinkin tiukat pipot jätetään eteispalveluun.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin

Esitys alkaa Wilhelm-salissa klo 19.00
K-18
Liput: 28,50 € / 24,50 €
Liput myy Lippupiste


 

Etkot ennen konserttia ja suut makeaksi väliajalla

Tule nauttimaan yhdessä kaveri- tai työporukkasi kanssa viihdeillasta pidemmän kaavan mukaan. 
Dinner & Show - paketti on tähän aivan täydellinen vaihtoehto.
Paketti sisältää maukkaan buffetruokailun sekä lipun viihdeiltaan sekä naulakkopalvelun. 

Etukäteen tilatuilla väliaikatarjoiluilla vältät jonottamisen ja voit keskittyä nauttimaan tarjoiluista. 
Konserttitarjoilut voi tilata ja maksaa kätevästi ennakkoon nettilomakkeellamme.