Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block2_linkki() (rivi 22 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined index: target funktiossa load_block3_linkki() (rivi 23 tiedostossa /var/www/html-7.35/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

LA 23.2.2019 Pyhimys - Neljä vuodenaikaa: Talvi

PYHIMYS TUO "NELJÄ VUODENAIKAA: TALVI" -SPEKTAAKKELINSA JYVÄSKYLÄÄN
Tuoreinta Vain Elämää -kautta tähdittänyt räppäri esiintyy Paviljongissa 23. helmikuuta
 
Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Pyhimys esiintyy Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 23. helmikuuta. Pitkän linjan räppärin ikärajattoman ”Neljä vuodenaikaa: Talvi” -konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen ja Tikettiin maanantaina 12.11.2018 klo 09:00.
 
”Talvi” on Pyhimyksen erityislaatuisen "Neljä vuodenaikaa" -konserttikiertueen toinen osa. Kiertue käynnistyi lokakuussa Helsingin Kulttuuritalolla kahden loppuunmyydyn ”Syksy”-konsertin myötä. 
 
"Itse pitkästyn helposti konserteissa ja haluan kehittää keikkakokemusta mielenkiintoisemmaksi ja yllätyksellisemmäksi, sen sijaan, että panostaisin pelkkään määrälliseen isouteen. En halua paljastaa liikaa etukäteen, mutta todella ainutkertainen parin tunnin konsertti on luvassa", valottaa Pyhimys.
 
Oivaltavista ja moniulotteisista lyriikoistaan tunnetun Pyhimyksen ”Tapa poika” on ollut vuoden 2018 myydyin ja puhutuin albumi. Siltä lohkaistu single ”Jättiläinen” on yli 10 miljoonalla soitollaan vuoden eniten streamannut kotimainen kappale, mikä on näkynyt myös keikoilla. Kevään loppuunmyyty 14 kaupungin levynjulkaisukiertue sisälsi peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastia-klubilla.

Syksyn aikana Pyhimys on tähdittänyt tuoreinta Vain Elämää -kautta. Naisten kohtelua musiikkimaailmassa kritisoiva ”Mulkut”-versiointi Ellinooran ”Nartut”-biisistä on ollut tähän mennessä kauden streamatuin kappale. Pyhimys tunnetaan myös Teflon Brothersin ja edesmenneen Ruger Hauer-yhtyeen jäsenenä.

Konsertti alkaa Wilhelm-salissa klo 19.00
Liput alk. 39,50 €
Liput myy: Lippupiste ja Tiketti