Virheviesti

  • Notice: Undefined offset: 0 funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Notice: Trying to get property of non-object funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() funktiossa include() (rivi 4 tiedostossa /var/www/html-7.35/sites/all/themes/zen/templates/views-view--event-related-carousel.tpl.php).

Yösyöttö -elokuva

Yleisön pyynnöstä Eve Hietamiehen suosittuun romaaniin perustuvan elokuvan näytökset jatkuvat Jyväskylän Paviljongissa pe 20.10.- su 22.10.
Yösyötön ohjaa Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on hänen ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuva on Solar Filmsin tuotantoa ja sen tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle.

Yösyöttö-elokuva on miehitetty maineikkailla näyttelijöillä ja sen päärooleissa esiintyvät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Ona Kamu.

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Rooleissa
ANTTI PASANEN – PETTERI SUMMANEN
ENNI – MARJA SALO
PIA – RIA KATAJA
ANNA REPONEN – MARJAANA MAIJALA
ILKKA REPONEN – NIKO SAARELA
ANTERO – JUHA MUJE
JANNE – SANTERI HELINHEIMO MÄNTYLÄ
NELLI – ANNA-MAIJA TUOKKO
PIHLAJA – PIHLA VIITALA
ULLA – ULLA TAPANINEN
VIHANTA – HANNELE LAURI

Muissa rooleissa nähdään maineikas näyttelijäkaarti, kuten Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu ja Ada Kukkonen.

NÄYTÖKSET
Pe 20.10.
klo 18.00
klo 20.00

La 21.10.
klo 14.00
klo 16.00 
klo 18.00
klo 20.00

Su 22.10.
klo 14.00
klo 16.00
klo 18.00

Liput: 10 €
Lipunmyynti kaikkiin näytöksiin ovelta Paviljonki-infosta 20.10. klo 17.00 alkaen, 21,10 klo 13 alkaen ja 22.10. klo 13.00 alkaen.
Ovet saliin avataan noin 20 min ennen näytöksen alkua
Numeroimattomat paikat
Kesto 86 min
Ikärajaton