Tiedote 21.11.2017
Vapaa julkaistavaksi

Jyväskylän Messut Oy uudistaa kuluttajamessujaan

Jyväskylän Messut Oy tekee huomattavia uudistuksia messutarjontaansa tulevina vuosina. Perinteinen Kirja, Ruoka, Viini ja Lemmikki -viikonloppu pitää taukoa kevään 2018 osalta ja Kirja, Ruoka & Viini -messut palaavat vuodelle 2019 uudistettuina ja entistäkin parempina.

Lemmikit jatkavat sen sijaan tulevana vuonna yhdessä perhe-teeman kanssa. Ensimmäinen perheviikonloppu järjestetäänkin jo maaliskuussa 24.-25.3.2018. Pääosassa tapahtumassa ovat lemmikit, lapset ja perheen yhteinen aika. Lisätietoa tapahtumasta ohjelmineen julkaistaan lähiaikoina.

Keväälle 2018 on suunnitteilla myös täysin uusi tapahtuma. Juhla&Viini -messut kokoavat yhteen kaiken tarvittavan juhlakauteen juuri ennen H-hetkeä. Messuja suunnitellaan huhtikuun viimeiselle viikonlopulle. Tapahtumassa pääsee nauttimaan puutarhajuhlien tunnelmasta ja kesäkauden parhaista viineistä ja kuohuviineistä sekä tutustumaan juhlakauden menuvinkkeihin ja kattausideoihin. Lisäksi messuilta saa hankittua upeat lahjatavarat kaikkiin kesän juhliin kuten äideille, valmistuville, ylioppilaille, hääpareille sekä rippilapsille esimerkiksi mukana olevasta Finnish Design Gift Shopista.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa syys-lokakuun vaihteessa järjestetyt Hygge-messut saavat myös jatkoa, kun syyskuussa jatketaan Hyvän elämän messukokonaisuutta, jonka pääteemana on kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä elämän nautinnot kuten, ruoka ja juoma.
– Uudistuksilla pyritään vastaamaan paremmin kysyntään. Kilpailu kävijöistä tapahtuma-alalla on kovaa ja asiakkaiden toiveiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen on meille tärkeää, Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahko toteaa.

Myös joulukuun perinteiset Joulumarkkinat saavat ensi vuodelle joitain uudistuksia mm. pohjakarttaan, elämyksellisyyteen sekä toiminnallisuuteen. Samalla tapahtuman ajankohtaa siirretään viikkoa
myöhäisemmäksi. Tällä vastataan kävijöiden sekä näytteilleasettajien toiveisiin siitä, että tapahtuma järjestettäisiin veronpalautusten maksupäivämäärän jälkeen.

Lisätiedot:
Jyväskylän Messut Oy
Juha Rahko, toimitusjohtaja
Puh. 0500 499 964
juha.rahko@jklmessut.fi

Jyväskylän Messut Oy tuottaa elämyksellisiä tapahtumia Jyväskylän Paviljongissa. Tavoitteena on luoda tapahtumissamme asiakaskokemus joka jättää muistijäljen. Tunne on mukana myös liiketoiminnassamme. Meillä on tapahtumakokemusta yhteensä yli 100 vuotta.
www.jklmessut.fi