Vapaa julkaistavaksi 1.3.2018

Jyväskylän Rakennusmessuilla tavataan armoton remonttipiiskuri ja kuullaan kevään sisustustrendit

Jyväskylän Rakennusmessut kerää saman katon alle lähes 250 näytteilleasettajaa, jotka ovat rakentamisen, remontoinnin, sisustuksen ja pihanlaiton ammattilaisia. Ohjelmassa on joka päivä lukuisia tietoiskuja ja työnäytöksiä. Paviljongissa 16.-18.3.2018 järjestettävillä messuilla jaetaankin ajankohtaisia asumisen ideoita ja innovaatioita.

Rakennusmessujen ohjelmalavaa tähdittävät muun muassa MTV3:lla keväällä alkavan Remonttipiiskuri-ohjelman isäntä Perttu Sirviö sekä kevään herkullisimmat sisustustrendit esittelevä messuemäntä Saija Palin. Jyväskylän keskuspuisto Kehä Vihreän kuulumisista ja tulevaisuudensuunnitelmista kertoo maisema-arkkitehti Mervi Vallinkoski.  

Tänä keväänä messuilla panostetaan erityisesti kaikille avoimiin ja maksuttomiin messuklinikoihin, joissa ammattilaiset opastavat messuvieraita päivittäin ilman ajanvarausta.

- Remonttipiiskuri Perttu Sirviö ja puutarhakirjailija Sonja Lumme tarjoavat lavaesiintymistensä jälkeen maksutonta neuvontaa ja vinkkejä messukävijöiden käytännön pulmiin Remonttiklinikalla ja Viherklinikalla. Sisustusklinikalla kävijöitä konsultoi suosittu sisustussuunnittelija ja muotoilija Heli Mäkiranta, Jyväskylän Messujen myyntipäällikkö Tanja Hurttia iloitsee.

Sisustusta ja designia esittelevään Showroom-osasto näkyy tänä vuonna entistä vahvemmin. Messukävijöille halutaan tarjota fiilistelytila, jossa on paljon hypisteltävää, katseltavaa sekä korkealaatuista tekniikkaa. Näyttelytilan toteutuksessa ovat mukana muun muassa Konto ja Genelec, jotka tavataan ensimmäistä kertaa Jyväskylän Rakennusmessuilla.

Rakennusmessuilla messuvieraat pääsevät kokeilemaan omin käsin uusimpia materiaaleja ja remontointivälineitä. Tarjolla on paljon tietoa, palveluita ja tuotteita liittyen muun muassa talopaketteihin, piharakentamiseen, valaistukseen, kodin energiatehokkuuden parantamiseen ja ekologisiin remonttiratkaisuihin. Pihanlaiton saloihin kävijät saavat tutustua esimerkiksi Suomen vanhimman puutarhaseuran, Jyväskylän Puutarhaseuran osastolla.

Lisätietoja
Lisätiedot ohjelmasta: http://www.jklrakennusmessut.fi/ohjelmat
Lisää tapahtumasta: www.jklrakennusmessut.fi
Kuvat, videot, tiedotteet sekä muut mediamateriaalit: http://www.jklrakennusmessut.fi/media
Facebook:@jklrakennusmessut
Instagram:@jklrakennusmessut
 
Lisätiedot:
Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahko puh. 0500 499 964
juha.rahko@jklmessut.fi